Onderwijs, sport en cultuur

Onderwijs, sport en cultuur

‘’Wij zorgen dat Almeerders de kans krijgen om hun talenten zo goed mogelijk te ontwikkelen, sociale vaardigheden op te doen en creatief te leren denken, zodat zij succesvol kunnen deelnemen aan de samenleving, nu en later!’’

De afdeling onderwijs, sport en cultuur werkt met passie en bevlogenheid voor de stad Almere en draagt bij aan de kracht, de gezondheid en het plezier van haar inwoners. Wij gaan voor een divers en kwalitatief aanbod van scholen, die fungeren als centrale ontmoetingsplekken in de wijken. Een sterke verbinding met jeugdhulp helpt om (potentiƫle) opgroeiproblemen vroegtijdig te signaleren.

De sportaccommodaties en de Almeerse buitenruimte richten wij zo in dat ze uitnodigen tot een leven lang sporten en bewegen. Daarbij creƫren we ook de faciliteiten, die passen bij de ambitie om een kweekvijver te zijn voor de Olympische kampioenen van morgen!

Cultuur in Almere is van en voor iedereen! Uitgangspunt is een breed aanbod dat aansluit bij de wensen van de inwoners en dat tegelijkertijd het regionale en landelijke profiel van Almere versterkt. Als jonge stad koesteren wij onze rijke archeologische geschiedenis en het groeiende aantal architectonische iconen.

Op dit moment geen interessante vacatures bij de afdeling onderwijs, sport en cultuur? Meld jezelf aan voor onze vacature alert zo kunnen wij jou wekelijks op de hoogte houden.
Uiteraard kun jij, voor meer informatie, ook contact opnemen met de recruiter van deze afdeling: Berthina Mulder