Participatiebanen

Participatiebanen

 

Participeren binnen jouw mogelijkheden!

Het doelgroepregister is een register waarin mensen staan die vallen onder de doelgroep van de banenafspraak. De banenafspraak is een afspraak tussen het kabinet en werkgevers om te zorgen voor extra banen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit zijn mensen die moeilijk werk vinden of behouden door bijvoorbeeld een ziekte of handicap. UWV beheert het doelgroepregister.

Val jij onder het doelgroepenregister en ben je op zoek naar een functie om jouw talenten optimaal in te zetten? Huyen Krijn (06 25 74 40 31) van de participatiedesk helpt je graag verder op weg! Benieuwd of we een geschikte vacature voor jou hebben? Meld je dan vooral aan voor een eerste kennismaking om samen met ons de mogelijkheden te verkennen. We bieden je de mogelijkheid om werkervaring op te doen, een vak te leren en relevante vaardigheden te ontwikkelen. We zorgen daarbij uiteraard voor goede begeleiding op de werkvloer. 

Werken voor Almere

Het werken bij een gemeente is heel divers. Een grote organisatie met vacatures voor de meest uiteenlopende functies. Van baliemedewerker tot werkvoorbereider of van leerplichtambtenaar tot woonconsulent. We zijn daarom regelmatig op zoek naar geschikte kandidaten met de meest uiteenlopende kennis, opleiding en expertise. Het resultaat in je werk is heel tastbaar en je draagt bij aan maatschappelijke opgaven.

Hou jij wel van een beetje diversiteit en dynamiek op de werkvloer? Bijna nergens vind je zoveel collega’s met zoveel verschillende achtergronden en expertises, leeftijden en functieniveaus als bij de gemeente. We vinden het belangrijk om banen te creëren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Doel daarbij is niet zozeer de invulling van een korte opdracht, maar een slimme en duurzame constructie voor de lange termijn. Er liggen mooie uitdagingen op je te wachten, waar je veel mee kunt bereiken én waarmee je onze samenleving een stukje beter kunt maken.

Weet je niet zeker of je binnen deze doelgroep valt en in aanmerking kan komen voor een participatiebaan?

Log dan in op Mijn UWV om te zien of je bent opgenomen in het doelgroepregister.

Interesse? We horen graag van je! Aanmelden kan via bijgaande link.