Stadsbedrijf

Stadsbedrijf

 

Bij de afdeling Stadsbedrijf houden 140 collega’s zich met passie dagelijks bezig met uiteenlopende vormen van dienstverlening (intern en extern) op het gebied van Vastgoed, Geo-data, Facilitaire Zaken en Parkeren. Stadsbedrijf kenmerkt zich door een cultuur waar de medewerker centraal staat en je veel eigen verantwoordelijkheid krijgt. Wij geloven in ondersteunend leiderschap, zodat medewerkers in hun kracht staan en kunnen excelleren. Dit alles doen wij volgens de principes van Great Place To Work, een mondiaal keurmerk voor werkplekken waar mensen het liefst werken.

Met trots mag het Stadsbedrijf zich Great Place To Work noemen. Een mooi citaat uit het juryrapport: ‘Het Stadsbedrijf neemt de mening van haar medewerkers serieus. Zo serieus, dat het Stadsbedrijf samen met haar medewerkers de toekomstvisie van de organisatie vormgaf. Persoonlijk leiderschap, in de context van zelfsturing, ziet deze werkgever hierbij als de sleutel tot succes. Niet voor niets ervaren de medewerkers van deze organisatie veel verantwoordelijkheid en krijgen zij vele ontwikkelmogelijkheden aangereikt.’

Voorbeelden van vacatures:

  • Medewerker GEO
  • Medewerker Post
  • Coordinator BRO

Interesse in toekomstige vacatures bij Stadsbedrijf? We houden je graag op de hoogte via onze vacature alertOf neem contact op met de corporate recruiter van de afdeling: Romy Terrero Sierra.