Arbeidsvoorwaarden

Van onze medewerkers verwachten we slagvaardigheid en inventiviteit. Daar horen dan ook goede arbeidsvoorwaarden bij:

  • Uitstekend salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden
  • 17,05% financieel keuzebudget bovenop je salaris
  • Baan met maatschappelijke impact
  • Ruime opleidingsmogelijkheden
  • (Gedeeltelijk) betaald ouderschapsverlof
  • Ruime reiskostenvergoeding

Meer weten over onze arbeidsvoorwaarden? Lees dan de uitgebreide samenvatting.

Arbeidsvoorwaarden
Balans werk en privé

Balans werk en privé

Gemeente Almere is een dynamische en flexibele organisatie, waar we het nieuwe werken in praktijk brengen. Er zijn verschillende mogelijkheden om werk en privé optimaal op elkaar af te stemmen. Welke vorm, tijd en plaats je kiest om te werken is aan jou, uiteraard indien nodig in overleg met je leidinggevende en je collega`s. 

Gemeente Almere is een mantelzorgvriendelijke organisatie. Samen met je leidinggevende bekijk je wat jij nodig hebt om een goede balans te bereiken. 

Ontwikkel jezelf

Als medewerker van gemeente Almere bepaal jij ons succes. Daarom investeren we veel in het ontwikkelen en inzetten van jouw talent. We kijken naar je vaardigheden en bieden passende opleidingen en trainingen aan.

Bij de Almere Academie komt alles samen op het gebied van leren en ontwikkelen. We zijn een lerende organisatie en dat vraagt van ons dat we nieuwsgierig blijven, lef tonen en durven te reflecteren. Het opleidingsaanbod van de Almere Academie daagt je uit om aan deze 3 competenties te werken. Bijvoorbeeld met trainingen gericht op managementvaardigheden, persoonlijk leiderschap, adviesvaardigheden of digitalisering.

Ontwikkel jezelf
Jouw werkplek

Jouw werkplek

Fantastisch centraal gelegen en dus goed te bereiken vanuit zowel Amsterdam en Utrecht als Lelystad: het stadhuis van Almere vind je midden in de stad. Binnen tref je open ruimtes, flexplekken en vaste plekken en natuurlijk jouw collega’s.