Stages

Stages


Jezelf ontwikkelen en werk doen dat er toe doet? Een stage bij gemeente Almere is een mooie kans om te ontdekken wat jouw talenten zijn. Je krijgt de kans je te ontwikkelen in je vakgebied en krijgt verantwoordelijkheden en taken die passen bij je opleiding. Of je nu een mbo-, hbo-, of wo-opleiding volgt. Je kunt met alle mogelijke opleidingen bij ons terecht.

Op zoek naar een stageplek? Laat ons weten waar je naar op zoek bent. Het werkt heel simpel. Via dit vragenformulier geef jij jouw stagewensen op, vervolgens nemen wij deze op in de interne vacature nieuwsbrief die elke dinsdag verstuurd wordt naar meer dan 2000 collega’s. Uiterlijk de week daarop krijg je bericht van ons of er een plek beschikbaar is.   

Op de hoogte blijven van toekomstige stages? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief, je ontvangt dan als eerste de nieuwste stageplekken. 

 

Stagevergoeding

Voor alle studies en niveaus geldt een stagevergoeding van € 350 per maand. Deze vergoeding is op basis van een voltijd stage (36 uur), indien je minder uren stage loopt dan wordt de vergoeding naar rato berekend. Voor een meeloopstage, snuffelstage of een hbo co-makership geldt geen stagevergoeding.

 

Stagevergoeding