Afdelingen

Afdelingen

Almere telde op 1 augustus 2023 224.843 inwoners en dan te bedenken dat de stad een kleine vijftig jaar oud is. Echt verrassend is het dan niet, dat wij de snelst groeiende gemeente van Nederland zijn!

Het werken voor gemeente Almere is gevarieerd en soms ook complex. De diversiteit aan diensten en producten is enorm groot en varieert van het aanvragen van een rijbewijs tot aan het verstrekken van een omgevingsvergunning. Maar ook van het hebben van een ruimtevisie tot aan het organiseren van de verkiezingen. Het werk dat jij doet dient altijd een groot maatschappelijk belang en jouw toegevoegde waarde, voor iedere Almeerder, is meestal heel tastbaar.

Onze organisatie is verdeeld over 19 afdelingen. De rode draad door al deze afdelingen is de bevlogen wijze waarop het werk wordt uitgevoerd, iedere collega stort zich vol passie op het werk. Naast veel raakvlakken kent ook iedere afdeling echt haar eigen karakter en eigen expertises. Ben jij benieuwd naar welke afdeling het beste bij jou zou passen? Of gewoon nieuwsgierig waar de verschillende afdelingen binnen onze organisatie voor staan? Kijk gerust eens rond op onze afdelingspagina’s.

Afdelingen

Open sollicitatie

Met 19 afdelingen is er natuurlijk ook een enorme diversiteit aan functies, een overzicht van alle actuele vacatures kun je hier vinden. Toch kan het zo zijn, dat er momenteel geen geschikte vacature voor jou bij zit. Sta jij wel te trappelen om bij gemeente Almere aan de slag te gaan? Laat ons dan weten waar jij naar opzoek bent, via dit formulier.

Op zoek naar een stageplek?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent. Het werkt heel simpel. Via dit vragenformulier geef jij jouw stagewensen op, vervolgens nemen wij deze op in de interne vacature nieuwsbrief die elke dinsdag verstuurd wordt naar meer dan 2000 collega’s. Uiterlijk de week daarop krijg je bericht van ons of er een plek beschikbaar is.