Traineeships

Traineeships

Ben jij een ambitieuze Young Professional op zoek naar een betekenisvolle carrière en persoonlijke groei? Bij Gemeente Almere krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen en werk te doen dat er écht toe doet. Of je nu aan het begin van je carrière staat of klaar bent voor een serieuze volgende stap, Gemeente Almere biedt diverse mogelijkheden voor starters zoals jij: traineeships, stages en startersbanen. Wij staan klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze. Het maakt niet uit welke studierichting je binnenkort afrondt, iedereen is welkom bij ons. We zijn vooral benieuwd naar jouw interesses, je passies en waar jouw talenten liggen.

Waarom werken bij Gemeente Almere?

  • Volop ruimte om te leren en te groeien;
  • Uitdagende projecten in een dynamische omgeving;
  • Werk met maatschappelijke impact;
  • Een baan bij een van de snelst groeiende gemeenten van Nederland.

Natuurlijk heb je waarschijnlijk nog vragen, en we staan klaar om je te helpen. We vertellen je graag meer en samen bekijken we of Gemeente Almere bij jou past en jij bij ons. Mocht je interesse hebben in een traineeship bij Gemeente Almere in de toekomst, of in het Traineeship MRA (Metropool Regio Amsterdam), meld je dan vooral aan voor onze vacature nieuwsbrief. Wil je een indruk krijgen van je toekomstige collega's? Neem dan eens een kijkje op ons Instagram-account. Of volg ons op LinkedIn.

 

TRAINEESHIP: JUNIOR BELEIDSADVISEUR VASTGOED

Jij gaat aan de slag bij gemeente Almere en krijgt een op maat gemaakt traineeprogramma bij Bouwstenen voor Sociaal. Het traineeship duurt 1 jaar, waarbij jij volledig wordt opgeleid en ingewerkt door ervaren beleidsadviseurs en 1 dag per week meedraait in het landelijke traineeprogramma Maatschappelijk Vastgoed, onder de vlag van Bouwstenen voor Sociaal. 

 

Het traineeprogramma is erop gericht dat jij lekker snel concreet aan de slag kunt en een eigen professioneel netwerk opbouwt. Samen met de andere trainees komen jullie elke vrijdag (onder werktijd) samen voor:

  • een flinke portie inhoudelijke kennis;
  • cursussen, trainingen en excursies;
  • een innovatieve groepsopdracht;
  • persoonlijke begeleiding;
  • en een hoop gezelligheid met je trainee-team.

Ook haak jij aan bij het professionele netwerk van Bouwstenen voor Sociaal. Zo kan jij snel groeien in jouw functie en bouw jij betekenisvolle contacten op.

Tegen het einde van dit traineeship gaan we met jou in gesprek over de mogelijkheden voor jouw volgende stap binnen onze organisatie. We willen jou graag aan ons binden voor langere tijd. Een mooie start van jouw carrière!

Bekijk de volledige vacature op: Traineeship: junior beleidsadviseur vastgoed.