Communicatie & Klant Contact Centrum

WERKEN VOOR ALMERE

Bij de afdeling Communicatie & KCC werken 120 professionals verdeeld over vijf teams. Elk team heeft een eigen specialisatie; Woordvoering, Communicatieadvies, Content & Creatie, Klant Contact Centrum (KCC) en een stafteam. Samen werken zij voor de hele gemeente en streven naar de beste communicatie. Dit doen zij via digitale kanalen, sociale media en per brief. Informatie is altijd en overal beschikbaar en is steeds meer visueel georiĆ«nteerd en wordt steeds sneller en vluchtiger. De gemeente wil daarop inspelen en effectief blijven in het maken van verbinding met haar omgeving. Het is de verantwoordelijkheid van de afdeling Communicatie & KCC om de organisatie hierbij maximaal te ondersteunen en collega’s en bestuurders in staat te stellen om actief in contact te staan met elkaar en de mensen in onze omgeving.

WERKEN VOOR ALMERE

De manier waarop een gemeente communiceert is sterk aan het veranderen. Stakeholders bepalen steeds vaker de agenda en dat vraagt een grote mate van alertheid van de gemeente. In de veranderende samenleving zoeken inwoners en ondernemers op andere manieren contact en interactie en de gemeente zoekt naar nieuwe wijzen om participatie vorm te geven. Digitale kanalen en sociale media spelen daarbij een grote rol. Informatie is altijd en overal beschikbaar en is steeds meer visueel georiĆ«nteerd en wordt steeds sneller en vluchtiger. De gemeente wil daarop inspelen en effectief blijven in het maken van verbinding met haar omgeving. De verantwoordelijkheid van de afdeling Communicatie, Marketing en Dienstverlening is om de organisatie hierbij maximaal te ondersteunen en collega’s en bestuurders in staat te stellen om actief in contact te staan met elkaar en de mensen in onze omgeving.

    Voorbeelden van vacatures:

  • Communicatieadviseur
  • Woordvoerder
  • Medewerker Klant Contact Centrum
  • Junior communicatieadviseur
  • Webcaremedewerker
  • Social media redacteur
  • Adviseur Interne communicatie 

Interesse in toekomstige vacatures bij de afdeling Communicatie & Klant Contact Centrum? We houden je graag op de hoogte via onze vacature alert. Of neem contact op met de corporate recruiter van de afdeling Communicatie & Klant Contact Centrum: Romy Terrero Sierra.