Groei jij mee met onze stad?


Als medewerker van de gemeente bepaal jij ons succes. Daarom investeren we veel in het ontwikkelen en inzetten van jouw talent. We kijken naar je vaardigheden en bieden passende opleidingen en trainingen aan.Almere is een jonge stad die volop groeit. We vinden het belangrijk dat medewerkers pionieren, vernieuwen, kansen pakken en dit bovenal samen met de stad doen. De lat leggen we hoog. Zo willen we een afvalloze stad  zijn, hosten we de Floriade in 2022 en werken we aan de eerste wijk waar bewoners het helemaal voor het zeggen hebben: Oosterwold

Bij de Almere Academie komt alles samen op het gebied van leren en ontwikkelen. We stimuleren een manier van werken en functioneren die nodig is om als gemeente mee te bewegen met de continue veranderingen in de maatschappij.


We zijn een lerende organisatie en dat vraagt van ons dat we nieuwsgierig blijven, lef tonen en durven te reflecteren. Het concern opleidingsaanbod van de Almere Academie daagt uit om aan deze 3 competenties te werken. Dit kan bijvoorbeeld met trainingen gericht op communicatieve vaardigheden, resultaatgerichtheid, managementvaardigheden, persoonlijk leiderschap, verbeteren advisering en digitalisering.