Contact

Contact

Heb je vragen over een vacature neem dan vooral contact op met de persoon die vermeld staat in de vacaturetekst. Of stuur een mail naar carriere@almere.nl.

Interesse in een tijdelijke rol op uitzendbasis? Bekijk de openstaande vacatures op de site van Start people. Een mooie kans om alvast binnen onze organisatie aan de slag te gaan. En wie weet op de langere termijn een kans om in dienst van Gemeente Almere te komen.

Voor de werving van interimmers voor inhuuropdrachten kan je contact opnemen met onze inhouse broker (Yacht) op inhuurdesk@almere.nl.

Wil jij bij gemeente Almere aan de slag, maar zit er op dit moment geen geschikte vacature bij? Laat ons weten waar je naar op zoek bent! Ga naar de pagina Afdelingen en bekijk welke vacatures we op korte termijn verwachten en hoe jij hiervoor je interesse kan tonen.

Contact
Berthina Mulder | Corporate recruiter

Berthina Mulder | Corporate recruiter

Ik mag mijn steentje bijdragen aan het werkgeluk van anderen, hoe gaaf is dat! Collega's en vrienden omschrijven mij vaak als bevlogen, creatief, energiek en empathisch. Juist al deze kwaliteiten komen tot hun recht in mijn baan. Een brede adviesrol waarin ik veel interessante mensen ontmoet en ik buiten de gebaande paden mag denken. Met als resultaat gelukkige kandidaten, tevreden vacaturehouders en een trots recruitmentteam. Ben jij op zoek naar een rol in één van de volgende vakgebieden? Dan kom ik graag met je in gesprek!

Willem van Beurden | Corporate recruiter

Ik ben ambtenaar en daar best wel trots op. En al 20 jaar werkzaam in en voor Flevoland. Werken voor de publieke zaak is voor mij een belangrijke drijfveer in mijn werk. En het boeken van resultaten binnen de dynamiek van een politiek-bestuurlijke context geeft dagelijks een flinke kick. En dan mag ik ook nog eens recruiter zijn bij Gemeente Almere! Krijg jij ook kriebels in je buik van Almere? En wil je graag een bijdrage leveren aan de stad? Ben jij op zoek naar een rol in één van de volgende vakgebieden? Dan kom ik graag met je in gesprek!

Willem van Beurden | Corporate recruiter
Nieuwe collega | Corporate recruiter

Nieuwe collega | Corporate recruiter

Vanaf 1 oktober start onze nieuwe collega. Ben jij op zoek naar een rol in één van de volgende vakgebieden? Dan komt hij graag met je in gesprek!