Contact

Maak kennis met onze recruiters

Bij iedere vacature staan de gegevens van de betreffende contactpersonen. Bij vragen over een vacature, kun jij dus direct contact opnemen met de betrokken personen. Voor meer algemene vragen, kun jij contact opnemen met een van onze recruiters. Iedere recruiter heeft een aantal eigen aandachtsgebieden, dus er is altijd wel iemand die jouw vragen kan beantwoorden. Uiteraard kun jij ook altijd een mail sturen naar carriere@almere.nl.

Berthina Mulder

Berthina Mulder

Ik mag mijn steentje bijdragen aan het werkgeluk van anderen, hoe gaaf is dat! Collega's en vrienden omschrijven mij vaak als bevlogen, creatief, energiek en empathisch. Juist al deze kwaliteiten komen tot hun recht in mijn baan. Een brede adviesrol waarin ik veel interessante mensen ontmoet en ik buiten de gebaande paden mag denken. Met als resultaat gelukkige kandidaten, tevreden vacaturehouders en een trots recruitmentteam. Ben jij op zoek naar een rol in één van de volgende vakgebieden? Dan kom ik graag met je in gesprek!

Romy Terrero Sierra

Als echte Almeerse (geboren en opgegroeid) mag ik sinds 2022 als corporate recruiter voor mijn eigen stad werken. Ik help jou graag de verbinding maken tussen jouw talent en onze vacatures. Als medewerker van de gemeente Almere bepaal jij ons succes. Daarom investeren we veel in het ontwikkelen en inzetten van jouw talent. Binnen onze organisatie zijn er veel interne mogelijkheden om door te groeien. Ik ben contactpersoon voor de volgende afdelingen:

Als dat een vakgebied is waar je werkzaam in bent dan wel aan de slag wilt gaan dan kom ik graag met je in gesprek! 

Romy Terrero Sierra
HELEEN HARTONG

HELEEN HARTONG

In mijn carrière heb ik verschillende functies gehad en heb ik met diverse doelgroepen mogen samenwerken. Wat mijn functie of rol ook was, de overal terugkomende rode draad is verbinding. Vanuit mijn rol als corporate recruiter bij de gemeente Almere ben ik altijd opzoek naar de verbinding; zowel met de kandidaat als met de interne opdrachtgever. Gewapend met een grote dosis enthousiasme, daadkracht en creativiteit ga ik een uitdaging niet uit de weg en ben ik pas tevreden wanneer alle partijen gelukkig zijn. Heb je interesse in één van de onderstaande vakgebieden? Kom gerust even bij me in de lucht, dan kan ik vanuit mijn rol als adviseur en sparringpartner met je meedenken.

Saskia Sjoers

Ik ben een ervaren recruiter en coach met een passie voor het vinden van de juiste talenten voor onze gemeente. In mijn rol ga ik regelmatig in gesprek met afdelingsmanagers om hun behoeften te begrijpen en samen op zoek te gaan naar de perfecte aanvulling voor hun teams. Mijn empathische benadering stelt me in staat om diepgaande verbindingen te leggen, terwijl mijn vaardigheid om snel verbanden te zien en out-of-the-box te denken ons helpt om innovatieve oplossingen te vinden voor werving en selectie. Samen streven we ernaar om een dynamische en diverse gemeenschap op te bouwen die gedijt op de kracht van elk persoon. Ben jij op zoek naar een rol in één van de volgende vakgebieden? Dan kom ik graag met je in gesprek!

Saskia Sjoers