Het aanbod


Werken bij gemeente Almere betekent bijdragen aan grote maatschappelijke opgaven. Samen met circa 2000 collega’s werken we dagelijks aan het waarmaken van de dromen en initiatieven van de inwoners van Almere. Van onze medewerkers verwachten we slagvaardigheid en inventiviteit. Daar horen dan ook uitstekende arbeidsvoorwaarden bij.


Meer weten over onze arbeidsvoorwaarden?Mantelzorg

Werk, je eigen gezin en mantelzorg. Deze combinatie kan behoorlijk pittig zijn. Gemeente Almere is een mantelzorgvriendelijke organisatie. Samen met je leidinggevende bekijk je wat jij nodig hebt om een goede balans te bereiken. 


Almere Academie

Als medewerker van de gemeente bepaal jij ons succes. Daarom investeren we veel in het ontwikkelen en inzetten van jouw talent. We kijken naar je vaardigheden en bieden passende opleidingen en trainingen aan.

Bij de Almere Academie komt alles samen op het gebied van leren en ontwikkelen. We stimuleren een manier van werken en functioneren die nodig is om als gemeente mee te bewegen met de continue veranderingen in de maatschappij.

We zijn een lerende organisatie en dat vraagt van ons dat we nieuwsgierig blijven, lef tonen en durven te reflecteren. Het  opleidingsaanbod van de Almere Academie daagt je uit om aan deze 3 competenties te werken. Bijvoorbeeld met trainingen gericht op managementvaardigheden, persoonlijk leiderschap, adviesvaardigheden of digitalisering. Vacature nieuwsbrief

Wil je geen vacatures missen?
Volg ons op: