#IAmbtenaar

 

Het werken bij en voor gemeente Almere is divers en vaak ook complex. De hoeveelheid diensten en producten is bijzonder groot. Van een rijbewijs tot een omgevingsvergunning. Van een ruimtevisie tot het organiseren van de verkiezingen. Het resultaat in je werk is heel tastbaar en je draagt bij aan maatschappelijke opgaven.

Als ambtenaar willen we graag iets betekenen voor de samenleving. Het werk geeft veel voldoening maar als ambtenaar sta je constant op een evenwichtsbalk. De samenleving is complex en je balanceert voortdurend heen en weer tussen de ambtelijke en de politieke werkelijkheid en niet te vergeten de veranderende samenleving.

In je rol moet je je continu kunnen verhouden tussen de werkelijkheid buiten en binnen de organisatie. De verschillen tussen beide werelden bij elkaar brengen maakt het werk zo uitdagend en leuk.  

 

 

Wij geloven dat onze organisatie beter wordt door juist ook medewerkers aan te trekken zonder gemeentelijke ervaring of kennis van het openbaar bestuur, maar die daar wel het verschil willen gaan maken. Ben je een ondernemende netwerker, heb je lef, durf jij fouten te maken en kun je ons een spiegel voorhouden? Dan horen we graag van jou.

 

 

Vacature nieuwsbrief

Wil je geen vacatures missen?