Landschapsarchitect


36 uur | € 3.348 - € 4.859 | Geen sluitingsdatum

Almere ontwikkelt zich als dé landschapsstad in de metropoolregio. Bewoners waarderen de plassen, parken en bossen in en rond de stad enorm. Het ‘groenblauwe’ raamwerk bepaalt de identiteit van Almere; een aantrekkelijke, gezonde en duurzame leefomgeving. Om dit verder uit te bouwen zoeken wij een nieuwe architect van het landschap, die energie krijg van het aantrekkelijk en gezond maken van onze stad.

Wat ga je doen

Wij dagen je uit om beleid over ons jonge landschap, in een stad die groeit en bloeit,  verder te  ontwikkelen. Dat ga je doen binnen ons multidisciplinaire team, onder meer door het opstellen van visies en kaders voor inrichting en beheer maar ook het monitoren van de beleidsuitgangspunten. Je kunt trends & ontwikkelingen vertalen naar samenhangende visies en uitvoeringstrategieën. Je hebt het vermogen om complexe opgaven te doorzien en door te vertalen naar acties voor korte- en lange termijn. Je schaakt op verschillende borden tegelijkertijd met partijen;  met inwoners, bestuurders, de stad en binnen de regio. Door jouw inzet worden de kaders verankerd zodat ons landschap haar waarde behoudt en echt tot leven komt.

Wie ben jij

Allereerst ben je een betrokken collega en in staat om belangen van organisaties, inwoners en gemeente met elkaar te verbinden. Jij inspireert en geeft vorm, van jou krijgen we energie. Uiteraard heb je in de volle breedte kennis van het stedelijk landschap en de drive om het verschil te maken in de maatschappelijke opgaven die we met elkaar hebben Je kunt makkelijk schakelen van regio naar stadsdeel. Communicatief ben je sterk: toegankelijk, omgevingssensitief en met overtuigingskracht in woord en beeld. Je bent slim, analytisch sterk, een kritische denker en doener, met de nodige zelfreflectie. Je beweegt je soepel in een organisatie die continu in ontwikkeling is en waarbij keuzes ook weer kunnen veranderen.

Onze arbeidsvoorwaarden

Wij belonen je inzet. In de eerste plaats met een inspirerende werkomgeving en een baan met impact. Als Landschapsarchitect bij gemeente Almere waarderen we dat in de vorm van een:

  • salaris van maximaal  € 4.895 bruto per maand.
  • de mogelijkheid/ruimte om tijd- en plaatsonafhankelijk te werken.
  • reiskostenvergoeding voor auto of OV. Daarnaast heb je recht op extra reiskostenvergoeding op basis van de fiscaal voordelige 'uitruilregeling'.
  • dertiende maand en vakantiegeld, opgebouwd via een Individueel Keuzebudget (IKB). Je kunt dit budget op meerdere manieren benutten.
  • uitgebreide keuze aan trainingen en opleidingen, zodat jij je verder kunt ontwikkelen. Jij slim, wij slimmer.

Bovenstaande arbeidsvoorwaarden horen bij een werkweek van 36 uur. Werk je liever 32 of 40 uur per week, dan is dat uiteraard bespreekbaar.

Informeren en solliciteren

We hanteren geen sluitingsdatum, dus reageer gewoon zo snel mogelijk. Meer weten? Paulien Wilde, corporate recruiter, vertelt je er graag meer over. Je bereikt haar op 06 - 417 418 98 .

Wil je op de hoogte blijven van toekomstige vacatures? Maak dan een vacature alert aan. Of volg ons op LinkedIn.

De kracht van het verschil

Gemeente Almere streeft naar een inclusieve cultuur waarin we diversiteit omarmen. Inclusief betekent dat iedereen zich betrokken en gewaardeerd voelt – niet ondanks maar dankzij de verschillen. Talent als basis en diversiteit als kracht. Het succes van onze organisatie staat of valt met de kwaliteit én de diversiteit van onze mensen.Paulien Wilde | Corporate Recruiter

Willem van Beurden | Corporate Recruiter