Medewerker Klant Contact Centrum

 

 

Medewerker Klant Contact Centrum
24-32 uur | uitzendbasis

 

 

Medewerker Klant Contact Centrum
24-32 uur | uitzendbasis 

 

Lijkt het je interessant om werkervaring op te doen binnen de overheid? Ben je servicegericht en lijkt het je leuk de inwoners van Almere te woord te staan? Dan is dit jouw kans! Voor het Klant Contact Centrum van Gemeente Almere zijn we op zoek naar nieuwe collega’s.

Wat ga je doen
Als medewerker KCC hou je je bezig met het telefonisch en digitaal afhandelen van vragen en verzoeken van burgers en bedrijven over de producten en diensten van Gemeente Almere. De hoeveelheid diensten en producten van onze organisatie is bijzonder groot en uiteenlopend. Van een rijbewijs tot een bouwvergunning. Van het onderhoud van de wegen tot het organiseren van de verkiezingen. Het werk is daarmee bijzonder afwisselend en jij draagt jouw steentje bij aan onze maatschappelijke taken en opgaven. Jij wordt hét gezicht en de stem van onze organisatie. Het eerste aanspreekpunt voor de burger: telefonisch, via de e-mail of via social media kanalen. Jij hebt een luisterend oor en doet er alles aan om inwoners te helpen met al hun vragen.

Een mooie eerste stap binnen de overheid

Wij geloven dat onze organisatie beter wordt door juist ook medewerkers aan te trekken zonder gemeentelijke of overheidservaring, maar die daar wel het verschil willen gaan maken. Ben je een netwerker en een echte dienstverlener? Dan horen we graag van jou. Door het werken bij en voor Gemeente Almere leer je onze organisatie goed kennen in deze rol. En leg je hiermee misschien ook wel de basis voor een toekomstige andere functie binnen Gemeente Almere.

Het team

Het team bestaat uit circa 40 medewerkers en is opgedeeld in verschillende functies van junior, medior en senior medewerkers. De collega’s zijn enorm gedreven om de inwoners, bedrijven en instellingen van de gemeente Almere zo goed mogelijk te helpen. Er is een informele sfeer waarin medewerkers elkaar ondersteunen.

 

Het inwerktraject

Je wordt breed opgeleid zodat je de meest uiteenlopende vragen voor de verschillende afdelingen, zoals bijvoorbeeld Burgerzaken, Werk & Inkomen of Stadsruimte zelf kunt beantwoorden. Zeg jij “ja” tegen deze functie? Dan investeren wij in jouw opleiding. Die zal circa twee tot drie weken duren en tijdens deze periode dien je dan ook fulltime beschikbaar te zijn. Hiermee leggen we voor jouw de basis om te kunnen starten op één of twee vakgebieden (skills). Tijdens deze training is er ook veel aandacht voor de verschillende gesprekstechnieken die je kunt inzetten. Na verloop van tijd zal het aantal skills door middel van nieuwe trainingen worden uitgebreid, waardoor je uiteindelijk over alle onderwerpen inwoners van dienst kunt zijn.

Wie ben jij

Allereerst haal jij natuurlijk veel plezier en voldoening uit het helpen van onze inwoners. Verder breng je de volgende vaardigheden mee:

 • Klantgericht;
 • Goede communicatieve vaardigheden;
 • Goed inlevingsvermogen;
 • Flexibel inzetbaar in uren gedurende de week (parttime als fulltime);
 • Minimaal mbo-4 opleiding.

Wat we je bieden

 • Een leuke en afwisselende baan in de snelst groeiende en jongste stad van Nederland.
 • Een startsalaris van € 13,28 per uur met doorgroeimogelijkheden.
 • Een baan tussen de 24 en 32 uur, verdeeld over 5 dagen.
 • Toegang tot meer dan 150 online trainingen.
 • Een eerste uitgebreide en betaalde opleiding van twee tot drie weken.
 • In eerste instantie een tijdelijk contract via het uitzendbureau. Op de langere termijn mogelijk een vast contract in dienst van Gemeente Almere. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het klant contact centrum is recent in de prijzen gevallen! Klik op de foto voor meer info.

 

Solliciteren

Wacht niet te lang met reageren want als we voldoende kandidaten hebben sluiten we de vacature mogelijk al eerder. Wil je op de hoogte blijven van toekomstige vacatures? Maak dan een vacature alert aan. Of volg ons op LinkedIn.

Deze vacature is in behandeling bij Start People Uitzendbureau. Solliciteer via onderstaande button. 

 

 

 

Liefde voor Almere

Gemeente Almere wil een overheid zijn die bereikbaar en begripvol is voor iedereen. Een organisatie die doet wat nodig is om in de behoeften van de stad en haar inwoners te voorzien. Werken bij Almere is daarom een kwestie van het hart. Gewoon, omdat het goed voelt om het verschil te maken voor onze inwoners. We kunnen de stad alleen maximaal bedienen met medewerkers die oprecht betrokken zijn bij Almere, de stad goed (willen leren) kennen en die het verschil willen maken.