Energieke Strategisch Adviseur Vastgoed32 uur | € 4.022 - € 5.520 | Sluitingsdatum 18-03-2019

Wat ga je doen

Als strateeg ben jij degene die de lead binnen vastgoed krijgt, bijvoorbeeld mbt de duurzaamheidsagenda. Je bent eigenlijk onze strategische medewerker die ontwikkelingen van buiten mee naar binnen brengt en zo telkens weet te innoveren. Jij kent de plekken waar de ontwikkelingen sneller gaan dan bij ons: door jouw netwerk en door jouw verbindende kwaliteiten krijg jij het keer op keer voor elkaar om innovatie te koppelen aan de ambities van Almere. Want hier in Almere gebeurt het. Hier is letterlijk en figuurlijk ruimte om te experimenteren en om te leren.  

Je overige voornaamste rollen:

  • vakgroeptrekker: je hebt een vaknetwerk en onderhoudt dit, publiceert, spreekt op congressen etc., Jij weet mensen te inspireren te motiveren en mee te nemen. Je legt intern en extern verbinding met andere vakgebieden.
  • beleidsmaker: Je ondersteunt en adviseert het management bij het vertalen van de resultaten van de gemeentelijke vastgoedexploitaties in een samenhangend vastgoedbeleid. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van het vastgoedbeleid, het operationeel maken ervan alsmede de controle op de juiste toepassing ervan. Daartoe toets jij projecten en plannen aan het vastgoedbeleid.

Wie ben jij

Allereerst ben je een natuurlijke verbinder en een echt mensenmens.  Je bent scherpzinnig, snel, een goede conceptueel denker en analytisch sterk. Je communiceert makkelijk op alle niveaus en door jouw daadkracht en hoge gunfactor krijg jij mensen mee en dingen voor elkaar.  Je bent een echte trendwatcher. Je zorgt voor de commerciële en creatieve aanvulling van de projecten in het groeiende Almere.  

Je kent een enorme bevlogenheid en passie voor het vastgoedvak: Je bent nu werkzaam in het commercieel vastgoed of je werkt binnen de non-profit. Je bent (politiek-) sensitief en je bent prima in staat heldere en beknopte beleidsstukken te schrijven en te presenteren.  

Als je bij ons aan de slag gaat, bieden we je ook een opleiding maatschappelijk vastgoed aan bij bijvoorbeeld de ASRE. 

Onze arbeidsvoorwaarden

Wij belonen je inzet. In de eerste plaats met een inspirerende werkomgeving en een baan met impact. Als Strategisch Adviseur Vastgoed bij gemeente Almere waarderen we dat in de vorm van een:

  • salaris van maximaal  € 5520,- bruto per maand.
  • de mogelijkheid/ruimte om tijd- en plaatsonafhankelijk te werken.
  • reiskostenvergoeding voor auto of OV. Daarnaast heb je recht op extra reiskostenvergoeding op basis van de fiscaal voordelige 'uitruilregeling'.
  • dertiende maand en vakantiegeld, opgebouwd via een Individueel Keuzebudget (IKB). Je kunt dit budget op meerdere manieren benutten.
  • uitgebreide keuze aan trainingen en opleidingen.

Informeren en solliciteren?
De sluitingsdatum is 18-03-2019. Meer weten? Bel met Pieter Truijens, Hoofd Vastgoedbedrijf (06-31978782). Hij beantwoordt graag al je vragen, ook in de vorm van een netwerkgesprek, onder het genot van een kop koffie.

Meer over het team

Het Vastgoedbedrijf vervult de rol van portefeuillemanager, assetmanager (bemiddelt aan- en verkoop van onroerend goed), propertymanager (naast onderhoud en beheer ook systeem- en keten denken) en vastgoedontwikkelaar. Daarnaast treden wij op als gemeentelijk vastgoedmakelaar (omgaan met huurders en tussenpersoon). Wij zijn kwaliteitsbewaker en treden op als adviseur en opdrachtgever bij zowel nieuwbouw, onderhoud als grootschalige renovaties. Wij voeren de bouwdirectie en houden toezicht op de uitvoering van de bouwwerkzaamheden van scholen, brandweerkazernes, zwembaden, sportaccommodaties en al het overige gemeentelijk vastgoed.

De kracht van het verschil
Gemeente Almere streeft naar een inclusieve cultuur waarin we diversiteit omarmen. Inclusief betekent dat iedereen zich betrokken en gewaardeerd voelt – niet ondanks maar dankzij de verschillen. Talent als basis en diversiteit als kracht. Het succes van onze organisatie staat of valt met de kwaliteit én de diversiteit van onze mensen.


Paulien Wilde | Corporate Recruiter

Willem van Beurden | Corporate Recruiter