Contact

Contact

Heb je vragen over een vacature neem dan vooral contact op met de persoon die vermeld staat in de vacaturetekst. Of stuur een mail naar carriere@almere.nl.

Interesse in een tijdelijke rol op uitzendbasis? Bekijk de openstaande vacatures op de site van Start people. Een mooie kans om alvast binnen onze organisatie aan de slag te gaan. En wie weet op de langere termijn een kans om in dienst van Gemeente Almere te komen.

Voor de werving van interimmers voor inhuuropdrachten kan je contact opnemen met onze inhouse broker (Yacht) op inhuurdesk@almere.nl.

Wil jij bij gemeente Almere aan de slag, maar zit er op dit moment geen geschikte vacature bij? Laat ons weten waar je naar op zoek bent! Ga naar de pagina Afdelingen en bekijk welke vacatures we op korte termijn verwachten en hoe jij hiervoor je interesse kan tonen.

Contact
Berthina Mulder | Corporate recruiter

Berthina Mulder | Corporate recruiter

Ik mag mijn steentje bijdragen aan het werkgeluk van anderen, hoe gaaf is dat! Collega's en vrienden omschrijven mij vaak als bevlogen, creatief, energiek en empathisch. Juist al deze kwaliteiten komen tot hun recht in mijn baan. Een brede adviesrol waarin ik veel interessante mensen ontmoet en ik buiten de gebaande paden mag denken. Met als resultaat gelukkige kandidaten, tevreden vacaturehouders en een trots recruitmentteam. Ben jij op zoek naar een rol in één van de volgende vakgebieden? Dan kom ik graag met je in gesprek!

Romy Terrero Sierra | Corporate recruiter

Als echte Almeerse (geboren en opgegroeid) mag ik sinds 2022 als corporate recruiter voor mijn eigen stad werken. Ik help jou graag de verbinding maken tussen jouw talent en onze vacatures. Als medewerker van gemeente Almere bepaal jij ons succes. Daarom investeren we veel in het ontwikkelen en inzetten van jouw talent. Binnen onze organisatie zijn er veel interne mogelijkheden om door te groeien. Ik ben contactpersoon voor de volgende afdelingen:

Als dat een vakgebied is waar je werkzaam in bent dan wel aan de slag wilt gaan dan kom ik graag met je in gesprek! 

Romy Terrero Sierra | Corporate recruiter