Werken bij en voor Almere!We werken voor Almere, de jongste stad van Nederland. Een groene ruime stad, waar meer dan 200.000 unieke inwoners hun leven op eigen wijze vormgeven. We sluiten aan op wat er in de stad gebeurt en zoeken de dialoog. Met ons vakmanschap zijn we een partner van deze stad. We ondersteunen en sturen, maar we laten los waar het kan. Zo maken we dromen en initiatieven van anderen mogelijk. 

We zijn een organisatie die vooruit wil, wil leren en innoveren. Met het vizier gericht op de mensen in de stad en op de mensen in onze organisatie. Meer nog dan regels en procedures, functies en afdelingen, is werken bij de gemeente Almere daarom een kwestie van het hart. Gewoon, omdat het goed voelt om het verschil te maken.


De kracht van het verschil

Gemeente Almere streeft naar een inclusieve cultuur waarin we diversiteit omarmen. Inclusief betekent dat iedereen zich betrokken en gewaardeerd voelt – niet ondanks maar dankzij de verschillen. Talent als basis en diversiteit als kracht. Het succes van onze organisatie staat of valt met de kwaliteit én de diversiteit van onze mensen.