Jezelf ontwikkelen en werk doen dat er toe doet?


Een stage bij gemeente Almere is een mooie kans om te ontdekken wat jouw talenten zijn. Je krijgt de kans je te ontwikkelen in je vakgebied en veel verantwoordelijkheden en taken die passen bij je opleiding. 

Of je nu een mbo-, hbo-, of wo-opleiding volgt. Je kunt met alle mogelijke opleidingen terecht. Denk aan rechten, finance, administratie, ICT, bestuurskunde of communicatie. De stageduur varieert van een paar weken tot een jaar en je krijgt een stagevergoeding.


Stagevergoeding

Volg je een studie op mbo, hbo of wo niveau, dan is de vergoeding € 350,- per maand*. Deze vergoeding is op basis van een voltijd (36 uur) stage, indien je minder uren stage loopt dan wordt de vergoeding naar rato berekend.


Open sollicitatie

Helaas is er op dit moment geen mogelijkheid om een open sollicitatie in te sturen. Vrijwel alle collega’s werken door de coronapandemie tot nader order thuis en volledig online waardoor het erg lastig is om jou als stagiaire een goede stage te laten doorlopen. Wij vinden dit ook jammer, want wij leren net zo goed van jou!  Als er gerichte stagevacatures ontstaan, dan kun je die vinden op onze vacaturepagina.* m.u.v. snuffelstage, hbo co-maker ship en hbo/wo adviesopdracht

Volg ons op: