Jezelf ontwikkelen en werk doen dat er toe doet?

 

Een stage bij gemeente Almere is een mooie kans om te ontdekken wat jouw talenten zijn. Je krijgt de kans je te ontwikkelen in je vakgebied en veel verantwoordelijkheden en taken die passen bij je opleiding. 
Of je nu een mbo-, hbo-, of wo-opleiding volgt. Je kunt met alle mogelijke opleidingen bij ons terecht.

 

Stagevergoeding

Voor alle studies en niveaus geldt een stagevergoeding van € 350,- per maand. Deze vergoeding is op basis van een voltijd stage (36 uur), indien je minder uren stage loopt dan wordt de vergoeding naar rato berekend. Voor een meeloopstage, snuffelstage of een hbo co-makership geldt geen stagevergoeding.

 

Stagevacatures

Staat er op de vacaturepagina geen passende stagevacature of afstudeerplek open op dit moment? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief, je ontvangt dan als eerste de nieuwste stageplekken. 

Op zoek naar een stageplek? Laat ons weten waar je naar op zoek bent. Het werkt heel simpel. Beantwoord 5 korte vragen via dit vragenformulier. Jouw stagewensen zullen we opnemen in de interne nieuwsbrief die verstuurd wordt naar meer dan 2000 collega’s. Uiterlijk binnen 2 weken krijg je bericht van ons of er een plek beschikbaar is.  

 

Traineeships

Mocht je in de toekomst interesse hebben in een traineeship bij gemeente Almere? Of het Traineeship MRA (Metropool Regio Amsterdam). Meld je dan vooral aan voor onze vacature nieuwsbrief.